My Free Zoo – Djuriskt Spel-Nöje under Online Zoo Spel

Webbläsarspel från Upjers

My Free Zoo – Online Zoo Spel i Webbläsaren

My Free zoo tillhör gruppen online zoo-spel. I My Freezoo bygger du dina egna djurinhägnader. Du hjälper till att rädda djurparken genom att försköna den, utrustar den med djur och bli ditt eget personliga smycke på online zoo-spelet.


My Free Zoo

Mångfaldigt Online Zoo Spel

Online zoo-spel, med sina olika funktioner av färgglatt nöje och spännande utmaningar för alla åldrar med bra underhållning.

My Free Zoo – Konceptet

My Free Zoo har en alltigenom imponerande online zoo-spel koncept, som skickligt kombinerar bygg spelelement som en kul zoo simulering.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papegoja i My Free Zoo

My Free Zoo Funktionerna

Estetiskt tilltalande online djur-spel bidrar med variation av spelfunktioner. Skötsel av djur, fodring, mata dem, och förstora och försköna deras inhägnader, avla bebisar som växer, är bara några av de många funktioner som ger extra charm i onlinespel som My Free Zoo. Spelaren kan förvänta sig i online zoo-spel en verkligt framstående och imponerande färgglad spelupplevelse.

Spelområden i Online Zoo Spel

De är olika och erbjuder sina spelare en hel del njutning. Vi pratar om att spela gratis djurspel. I onlinespel som My Free Zoo bygger användaren egna djurinhägnader. Det erbjuds många designmöjligheter. Sätt att uppnå My Free Zoo förändras ständigt och expanderas. Detta säkerställer varaktig nöje. Med sin färgstarka blandning och de många områden My Free zoo talar till en heterogen målgrupp. My Free Zoo är ett spel som passar för hela familjen. Fantastisk grafik, ett tilltalande Spel och användbarhet i My Free Zoo gör det till en riktig onlinespel njutning.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers – Upplev gratis spel

Passionen för Bamberg företaget Upjers är spel. Sedan 2006, utvecklar de övre frankiska spelutgivarna så kallade webbläsarspel. Detta är gratis online spel som kan spelas via webbläsaren. Ingen nedladdning eller installation krävs.

Forum - My Free Zoo