Upplev gratis djurspel med My Free Zoo

Webbläsarspel från Upjers

My Free Zoo – Gratis Djurspel

Ung eller gammal så inspirerar definitivt gratis djurspelet alla webbläsarspelare. På Zoo spelet My Free Zoo bygger du på ditt eget Zoo. Du har många design alternativ. Urvalet av Bygg och ombyggnad alternativ räcker från inhägnader till byggnader.


My Free Zoo

Upptäck gratis djurspel

My Free Zoo är ett gratis djurspel. Både spelkonceptet och dess framgångsrika genomförande ger ett rent spelnöje.

Det är My Free Zoo

My Free Zoo är en framgångsrik blandning av Zoo simulering och spännande spel med olika konstruktioner, vilka representerar gratis djurspel funktioner.

Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Papegoja i My Free Zoo

Gratis Djurspel-Funktioner

I My Free Zoo, ett underhållande och roligt Zoo webbläsarspel har du många alternativ till åtgärder. Dessutom, gratis djurspel funktioner som inte lämnar något kvar att önska. Du kan bevara olika djurarter i spelet, i dina inhägnader. Allt från kaniner och får till schimpanser och kängurur samt kameler och surikater. Men du kan även krydda ditt zoo visuellt i My Free Zoo med olika blommor och buskar.

My Free Zoo – Mångfalden av gratis djurspel

Hemligheten med framgången i online djurspel är baserade på flera faktorer. Å ena sidan talar gratis djurspel spel med sin idé och den kärleksfullt realiserade grafiken användare av olika kön och ålder, å andra sidan finns det spel och intuitiva kontroller, för att övertyga hela linjen. Till att praktiskt ta hand om djuren och att veta hur väl de mår, gör det hela kul. Söta får, kängurur hoppande eller en nyfikna schimpanser som är söta och underhållande. Dessutom, naturligtvis, väntar spännande utmaningar. Spelaren måste börja med att rädda Zoo för att klara My Free Zoo nivån.

Screenshot 4
Screenshot 5

Upjers-Spel: Upplev gratis

Webbläsarspel – så kallas onlinespelen, att spela gratis via webbläsaren (t.ex. Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox, etc.) och varken nedladdning eller installation behövs. Bamberg spelutvecklaren Upjers producerar sina webbläsarspel på detta sätt sedan 2006.

Forum - My Free Zoo