My Free Zoo Topp!
Sverige

Gratis zoologiska online Zoo spel från upjers

Gillar du djur? I tider där djurskydd och bevarande av arter spelar en viktig roll har djurparker en speciell roll. Utrotningshotade djurarter erbjuds ett överlevnadsutrymme där och besökare får höra vilken variation av fascinerande djur vår värld är hem till.

Upjers zoo-spel My Free Zoo och My Free Zoo mobil går ett steg längre.

Här kan du skapa ditt eget virtuella dröm zoo med upp till 300 olika exotiska djur. Ett brett utbud av olika typer av hagar, dekorationer och andra spelelement är tillgängliga för dig.

Höjdpunkterna i My Free Zoo i en överblick

* Långvarig kul tack vare regelbundna uppdateringar

* Olika designalternativ

* Kärleksfullt designad grafik och animationer

* Stora samarbetsmöjligheter genom klubb- och vänskapsfunktioner

* Många olika och exotiska djur att samla, ta hand om och avla

Med varje nytt djur och varje utsmyckning lockar du alltid nya besökare till din djurpark, som du kan hålla lyckliga bland annat med souvenir- eller dryckesbutiker.

Detta skapar grunden för att utöka ditt eget zoo, njut av det roliga att ta hand om söta djur, avla dem och ge dem ett hem i ditt eget gratis online zoo-spel.

x

My Free Zoo

För hemmet rekommenderar vi klassiska webbläsarspelet My Free Zoo, eftersom webbläsarversionen av zoo-spelet har den största biologiska mångfalden.

Mer än 300 olika djurarter, från grodfiskar till malar, hittar sitt virtuella hem i höljen för landdjur och specialbyggnader som akvarium, insektarium eller voljärer.

Förutom söta djur och den roliga komisk-liknande spelmiljö, erbjuder My Free Zoo ett brett utbud av spännande spelelement: i detta online zoo-spel tar du också hand om dina besökares behov genom att snyggt lägga vägar mellan kapslarna, försäljningsställen bygga och odla din zoo med inkomst.

Tack vare My Free Zoo Quest-systemet kommer du inte att bli uttråkad. Många olika uppdrag säkerställer att du alltid har ett tydligt mål i åtanke även i de största folkmassorna.

Du behöver inte lita på att du måste utföra alla uppgifter ensam. Den inbyggda guild- och vännerfunktionerna gör att du kan nå dina mål, tillsammans med vänner och skapa ett allt mer varierat zoo.

På detta sätt kan du också anställa personal som tar hand om djuren och underhåller din djurpark medan du är borta. Specialområden som visningsgården eller vän-zoo skapar en varierad spelupplevelse som ger dig många timmars kul.

x

MyFreeZoo Mobil

Vi har också något för djurälskare som reser mycket: My Free Zoo mobil.

Optimerad för mobilspelskul, du har ett brett urval av djur, dekorativa föremål och uppdrag att välja mellan. Ta hand om och avla djur, ta hand om dina besökares behov - låt din kreativitet ha sin gång.

Denna oberoende zoo-spelapp My Free Zoo-mobil låter dig besöka ditt zoo var som helst på språng - oavsett om du är i väntrummet, busshållplatsen eller i snabbköpet.

Tillgängligt i Apple Store och på Google Play kan du komma igång med gratis nedladdning till din mobiltelefon eller surfplatta med Android och iOS.

Oavsett om du är på din hemdator med webbläsarversionen av My Free Zoo-byggspel eller med den oberoende My Free Zoo-mobilapp på din mobiltelefon (iOS och Android): De söta tecknade djuren ser redan fram emot ditt besök.

x
Ditt eget Zoo! Tusentals möjligheter!
Välj bland många olika lustiga och exotiska djur!
Spela NU!
Inlogg:
Glömt Lösenord!
Spela NU! Forum Spelguide
Zoo Spel Zoo Webbläsarspel Helt Gratis
MyFreeZoo Mobil
SupportSpelguideForumImprintSekretesspolicyVILLKOR
Ännu fler gratis webbläsarspel finns på Upjers.com
?>